Reklametekster til virksomheder og selvstændige

Søger du at vride mere omsætning ud af dine reklametekster?

Hyr mig ind til at skrive dine reklametekster og få mere ud af dine salgskampagner. 

Få hjælp til at reklamere gennem:

  • E-mails og nyhedsbreve
  • Tryksager og anden klassisk markedsføring
  • On- og offline annoncer

Hør nærmere på 21 46 36 45 eller bed om at blive ringet op når det passer ind.

Derfor bør Skribleren stå for dine reklametekster

Når jeg skriver tekster til din virksomheds reklamer og annoncer, tager jeg afsæt i mere end 20 års erfaring på området heraf de sidste 7 år som copywriter.

Jeg står også gerne for udsendelse og design af mails gennem MailChimp samt Google Ads og Facebook.


  • +20 års erfaring med salg og marketing
  • 7 års erfaring med copywriting
  • Opnå et højere afkast på dine annoncer
  • Levering til tiden og som aftalt

Udbud

Hvilken form for reklametekst søger du?

E-mail marketing
Få hjælp til både tekst, design og udsendelse.

Engager dine kunder og vækst din virksomhed gennem e-mail marketing. Jeg tilbyder at skrive selve reklameteksten, udarbejde designet og sende e-mailen ud til dine kunder via MailChimp. Som administrator af din konto kan jeg også hyres ind til at administrere udsendelse af nyhedsbreve m.m.

Online Annoncer
Ram dine kunder hvor de er, på alle tider af døgnet.

Udnyt styrken af sociale medier med annoncetekster der kort og prævist taler til dine kunder, og får dem til at udføre en handling. Jeg rådgiver også gerne om annonceformater, og hvilke indsatser der traditionelt virker bedst for en virksomhed af din type.

Klassisk reklametekst
Gode reklametekster på papir er effektive.

En fængende reklametekst på trykt papir virker i høj grad stadig. Hos Skribleren får du skrevet selve reklameteksten, men kan også få designet brochurer, flyers m.m. og få sendt en trykfil du kan sende direkte til trykkeriet. Skal jeg levere billedmaterialet, finder vi også ud af det.

FAQ


Hvordan ved jeg om mine reklametekster virker?

Har du bestil tekster til onlineannoncer, kræver det, at du har opsat en korrekt tracking på din side, og de kanaler du benytter. Er du i tvivl om det er tilfældet, vurdere jeg gerne om tingene ser rigtige ud. Taler vi om simpel tracking, kan jeg selv sætte det op for dig. Ønsker du et avanceret tracking set-up, samarbejder jeg med en specialist på området. Dette samarbejde kører direkte mellem ham og jer - jeg fungerer blot som bindeled.

I den klassiske reklamekampagne på papir kan man gøre flere ting. Du kan benytte en særlig kampagnekode som kunden skal benytte for at få tilbuddet eller simpelthen observere hvor meget salget stiger hen over en periode hvor kampagnen kører. Sidstnævnte er ikke præcist, men giver dog et fingerpeg. Når jeg ved præcist hvad opgaven går ud på, kan vi tale nærmere om det.

Hvordan defineres en reklametekst?

En reklametekst kan defineres som en tekst, der har til formål at overtale en bestemt målgruppe til at købe et produkt eller en tjeneste.

Hvad hvis jeg ikke kan lide mine bestilte reklametekster?

Det sker heldigvis sjældent. Når det sker, taler vi sammen, og retter teksten til. Men pas på med at lade din personlige holdning vurdere hvorvidt det er en god reklametekst eller ej. I sidste ende er det kun omsætningstallene, der kan kan afgøre, om reklameteksten rammer dine kunder som den skal.

Få gang i salget!

Hyr mig til at skrive dine reklametekster

Indhent et uforpligtende tilbud ved at udfylde formularen. 

Gode reklametekster er en investering i din forretning.